Ολόκληρη η παρέλαση για την 195η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς (vid, ph)

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 15:19
φωτο αρχείου

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

Με καλό καιρό και με την παρουσία της Αυτού Εξοχότητος, του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 195η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην Αρκαδική Πρωτεύουσα.Στην παρέλαση παρών μεταξύ άλλων ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ συμμετείχαν σχολεία της Τρίπολης, του Λεβιδίου, της Νεστάνης και της Αλέας Τεγέας, όλα τα χορευτικά σωματεία της πόλης καθώς και σύλλογοι, φορείς, οι πρόσκοποι και ο στρατός. Επίσης συμμετείχαν οι Φιλαρμονικές του Δήμου Τρίπολης και του Δήμου Μεσσήνης καθώς και η μπάντα της Αστυνομίας, Ακόμα είχαν έρθει αντιπροσωπείες χορευτικών και σωματείων από την Πάτρα.

Εντυπωσιακές οι παραδοσιακές στολές των χορευτικών, αλλά και των παιδιών από τα σχολεία, τα οποία έλαβαν ζεστό χειροκρότημα από τους επισήμους και τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και ολόκληρη την παρέλαση για την 195η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς στο βίντεο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5: