Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της στέγης στο σχολείο της Νεστάνης (video – pics)

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 09:41

Την Τρίτη 23, Ιουλίου ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον Aντίπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Ρουμελιώτη επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο στην Nεστάνη Αρκαδίας όπου πραγματοποιούνται έργα αλλαγής της στέγης.

Εκεί βρέθηκαν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου Νεστανιωτων του Σικάγο οι οποίοι και χρηματοδότησαν αυτό το έργο.Ο κ. Παυλής και ο κ. Ρουμελιώτης ευχαρίστησαν τους ομογενείς του χωριού οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα στον τόπο καταγωγής τους.

Συγκεκριμένα ευχαρίστησαν το Σύλλογο γυναικών της Νεστάνης στο Σικάγο, το σύλλογο εστιατόρων Τσιπιανιτων του Σικάγο και φυσικά τον κεντρικό σύλλογο Νεστανιωτών του Σικάγο που εκπροσωπείτε από τον αντιπρόεδρο του τον κ. Βασίλη Σπέντσο.

Στη συνέχεια φανερά συγκινημένοι ο κ. Σπέντζος και ο κ. Αλεξόπουλος μέλη του συλλόγου Νεστανιωτων του Σικάγο ανέφεραν ότι είναι χαρά τους που μπορούνε και βοηθάνε τον τόπο τους, το μέρος στο οποίο μεγάλωσαν οι ίδιοι και έζησαν οι πατεράδες και οι παππούδες τους και θα βρίσκονται δίπλα σε όποια προσπάθεια γίνετε για την ανάπτυξη του χωριού.