Ομιλία από τον Διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Ασέα

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 18:48
Σάββατο 3 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Αστεροσκοπείο Ασέας
Η ανακοίνωση του Συλλόγου Αστροφυσικής Ασέας
Αγαπητοί φίλοι, η μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού είναι μία ομιλία που πιστεύουμε ότι θα σας συναρπάσει. Στο Αστεροσκοπείο Ασέας και για πρώτη φορά στην Αρκαδία, έρχεται ο διευθυντής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και καθηγητής Αστροφυσικής στο τμήμα Φυσικής ΑΠΘ, δρ Μανώλης Πλειώνης.
Ο δρ Πλειώνης θα μας μιλήσει για τις βάσεις της Σύγχρονης Κοσμολογίας, το τρόπο δημιουργίας του Σύμπαντος, τις ενδείξεις που μας οδήγησαν στο μοντέλο της μεγάλης έκρηξης και πώς πιστεύουμε ότι εξελίσσεται από τότε.
Συγχρόνως θα μας ενημερώσει για τις σύγχρονες έρευνες στο τομέα της θεωρητικής φυσικής και θα απαντήσει στις απορίες του κοινού και των μαθητών λυκείου που θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες στο Αστεροσκοπείο Ασέας για τα μαθήματα αστροφυσικής.
Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας και την προσπάθεια μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης για την εκδήλωση, με email στο astroasea@protonmail.com ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο fb (εδώ).
Η είσοδος είναι δωρεάν.