Οργή και πίκρα Γιαννακούρα για τα σκουπίδια στους δρόμους- Κατέθεσε μήνυση (vid,ph)

Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 15:41

Αυτοί που πετούν τα σκουπίδια στους δρόμους δεν σέβονται ούτε το περιβάλλον ούτε τα χρήματα των πολιτών

Η ρίψη των νέων απορριμμάτων στον δρόμο Τρίπολης-Μεγαλόπολης είναι σκόπιμη ενέργεια

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Αρκαδίας από τα σκουπίδια.

Μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Μάη βρέθηκε σε σημείο του δρόμου Τρίπολης-Μεγαλόπολης, όπου λίγες μέρες μετά την κοπή των χόρτων και τον καθαρισμό του δρόμου από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, “παλιάνθρωποι”, “ζώα” και “ασυνείδητοι”, όπως τους χαρακτήρισε, πέταξαν και πάλι μεγάλο όγκο απορριμμάτων. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που θα δείτε.

Στην επίσκεψη του κ.Γιαννακούρα ήταν μαζί και αστυνομικοί, καθώς και υπάλληλος του υγειονομικού, που εξέτασε τα απορρίμματα και στη συνέχεια κατατέθηκε και μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης, ώστε να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας επεσήμανε πως δεν γίνεται να πετούν κάποιοι τα σκουπίδια στους δρόμους, χωρίς να σέβονται ούτε το περιβάλλον ούτε τα χρήματα των πολιτών, αφού κάθε φορά για να καθαριστεί το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας δαπανώνται μεγάλα ποσά.

Δήλωσε δε πως αυτό δείχνει απουσία παιδείας και μάλιστα απηύθυνε για μία ακόμα φορά έκκληση, κυρίως προς τα νέα παιδιά, να σέβονται το περιβάλλον αλλά και να λένε στους γονείς τους πως δεν είναι σωστό να πετάνε τα σκουπίδια στους δρόμους.

Ο κ. Γιαννακούρας σημείωσε, ακόμα, πως υπάρχουν κάποια στοιχεία για το ποιος πέταξε τα σκουπίδια και θεωρεί πως σύντομα θα συλληφθεί και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για την οργή του.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Σκουπίδια στο δρόμο Τρίπολης-Μεγαλόπολης-Γιαννακούρας