Ορίστηκε η προσωρινή Επιτροπή της Ένωσης Γονέων Μαθητών του Δήμου Τρίπολης

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 12:03

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/11 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων στο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης. Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η διενέργει αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Μαθητών του Δήμου Τρίπολης.

Από τη χθεσινή συγκέντρωση ορίστηκαν τα μέλη και οι αναπληρωτές της προσωρινής Επιτροπής η οποία θα κληθεί να προωθήσει εντός 1-2 μηνών τις διαδικασίες για την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Μαθητών του Δήμου Τρίπολης.Πιο αναλυτικά από τη χθεσινή συγκέντρωση την προσωρινή τριμελής Επιτροπή απαρτίζουν:

– ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: κ. Παναγιώτης Καρδαράς (μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού και 2ου Γυμνασίου Τρίπολης).

– ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: κ. Γεώργιος Κορδοπίτουλας (μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης).

– ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: κ. Γεώργιος Κάππος (μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Λυκείου Τρίπολης).

Το επόμενο διάστημα όπως προαναφέρθηκε θα προωθηθούν οι διαδικασίες για την διενέργεια αρχαιρεσιών μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Μαθητών του Δήμου Τρίπολης, τα μέλη της οποίας και επίσημα θα στελεχώσουν τις αντίστοιχες επιτροπές Παιδείας του Δήμου Τρίπολης.