Ορκωμοσία Δημάρχου Γ.Καμπύλη και Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας (vid,ph)

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 21:35
Ο νέος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης υπογράφει το πρακτικό ορκωμοσίας

Καμπύλης: “Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε προπάντων χωρίς αλαζονεία τις τιμητικές θέσεις που μας έδωσαν οι πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας”

Σε έναν ιστορικό χώρο, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Β’ Εθνοσυνέλευσης, έγινε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, των προέδρων των χωριών του Δήμου καθώς και των μελών των τοπικών συμβουλίων.Η τελετή πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου και τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο Ντούλια και ιερείς της περιοχής της Κυνουρίας.

Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Υγείας, αρκάς Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο νέος διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Βερβεσός, επίσης Κυνουριάτης, παλιοί και νέοι Περιφερερειακοί Σύμβουλοι, παλιοί και νέοι Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και σωματείων της Αρκαδίας, φίλοι και συγγενείς των δημοτικών αρχόντων.

Πριν πάρει το λόγο ο κ. Καμπύλης απηύθυναν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Αθηνών κ. Βερβεσός και ο νέος Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γ.Καρβέλης.

Ο νέος Δήμαρχος τόνισε στην ομιλία του πως από την πρώτη στιγμή θα ξεκινήσει την δουλειά και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για όλους τους πολίτες και για αυτούς που τον ψήφισαν και για αυτούς που δεν τον ψήφισαν.

Επεσήμανε πως θα “οδηγήσουμε το δήμο Βόρειας Κυνουρίας εκεί που θέλουμε όλοι να τον δούμε” και δήλωσε πως μεγάλος στόχος είναι η πρόοδος και η ευημερία του τόπου μας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την ορκωμοσία του κ.Καμπύλη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Sonntag, 25. August 2019