Ορκωμοσία Δημάρχου Μεγαλόπολης Α.Χριστογιαννόπουλου και Δημοτικού Συμβουλίου (vid,ph)

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 23:01

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Μεγαλόπολης Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.

Παρουσία των φίλων και συγγενών των εκλεγμένων, εκπροσώπων της Βουλής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, φορέων, συλλόγων, σωματείων και μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.Ιερεμίας συνεπικουρούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης πατέρα Ιάκωβο Κανάκη και ιερείς της Μητρόπολης, ο νέος Δήμαρχος Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος ορκίστηκε.Κατόπιν όρκισε τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους, άλλους με θρησκευτικό όρκο και άλλους με πολιτικό.

Κατόπιν ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Βουλευτή Αρκαδίας Ο.Κωνσταντινόπουλου που ήταν παρών (οι άλλοι δύο βουλευτές έστειλαν γραπτά μηνύματα), του νέου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου και στη συνέχεια των επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ κκ Κατσιρούμπα, Τσιριγώτη και Μιχόπουλου.

Τέλος το λόγο πήρε ο νέος Δήμαρχος Μεγαλόπολης Α.Χριστογιαννόπουλος που αναφέρθηκε ακροθιγώς και στα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο καθώς και στο πρόγραμμά του.

Σημείωσε μεταξύ άλλων πως “ήρθαμε στο Δήμο για να πετύχουμε και θα πετύχουμε”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την τελετή ορκωμοσίας και τις ομιλίες.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Freitag, 30. August 2019