Οστά και κρανίο κοντά σε τρακτέρ εξαφανισμένου αγρότη βρέθηκαν στις Σέρρες (vid)

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 17:08

Σε μια ορεινή κατάφυτη πλαγιά έξω από τη Βέργη Σερρών βρέθηκαν το τρακτέρ, η πλατφόρμα, τα μπιτόνια με το λάδι αλλά και το καπέλο του 86χρονου Θανάση Πολυχρονιάδη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 30 Οκτωβρίου 2018.

Σε απόσταση περίπου ενός με δυο χιλιόμετρων από το σημείο που βρέθηκαν χθες το τρακτέρ, η πλατφόρμα και τα μπιτόνια με το λάδι σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκαν ένα κρανίο, οστά και ρούχα τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για να γίνει η ταυτοποίησή τους.Το μεσημέρι της Τρίτης κτηνοτρόφος, ο οποίος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή, στην προσπάθειά του να εντοπίσει δύο αγελάδες του, είδε το τρακτέρ του ηλικιωμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί από αστυνομικούς και θηροφύλακες το προηγούμενο διάστημα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών με τον Διοικητή, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στη Βέργη και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Μιλτιάδης Πουρσανίδης αλλά και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και πρόκειται για μια υπόθεση που οι αρχές κοιτούσαν από κοντά.

Το σημείο που εντοπίστηκε ο γεωργικός ελκυστήρας και η πλατφόρμα είναι δύσβατο παρά ταύτα οριοθετήθηκε το σημείο ως χώρος έρευνας για την αστυνομία και φυλάσσεται. Οι έρευνες των αρχών κράτησαν μέχρι να πέσει το φως της ημέρας και θα συνεχιστούν αύριο το πρωί.

Πηγή: epiloges.tv