Π.Χλέπας: “Η ΚΕΔΗΤ και το “Βοήθεια στο σπίτι” στο πλευρό όλων των δημοτών” (vid)

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 20:55

Με την εμπειρία του πρώτου lockdown όλοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” της ΚΕΔΗΤ, βρίσκονται στο πόδι, για να εξυπηρετήσουν όλους τους δημότες που έχουν ανάγκη και σε αυτό το lockdown.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Π.Χλέπας σε δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, τονίζοντας πως καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί, επισκέπτονται όλα τα χωριά του Δήμου και εξυπηρετούν όχι μόνο τους ωφελούμενους του Προγράμματος αλλά και όποιον άλλο συνδημότη μας έχει ανάγκη.Σύντομα μάλιστα ολοκληρώνεται και ο εμβολιασμός για τη γρίπη, που κάνουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος σε κατοίκους χωριών.

Ο κ. Χλέπας τόνισε πως οι ανάγκες είναι καλυμμένες στο σύνολό τους και δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με τα άτομα του προγράμματος που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν πάρει άδεια.

Επίσης σημείωσε πως οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, που έχουν αναστείλει πλέον τη λειτουργία τους, δεν έχουν προς το παρόν αξιοποιηθεί, γιατί δεν έχει παραστεί ανάγκη.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Χλέπα στο βίντεο.