Π.Ε Αρκαδίας | Ο Χρ.Λαμπρόπουλος παρέδωσε στον Μαν.Σκαντζό (vid)

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 16:08

Για κοινή πορεία, αυτά τα 2,5 χρόνια στα πράγματα της Αρκαδίας, με το Μανώλη Σκαντζό, έκανε λόγο ο θεματικός πλέον Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος κατά τη διάρκεια της παράδοσης της Αντιπεριφέρειας Αρκαδίας στο νέο πλέον Αντιπεριφερειάρχη Μανώλη Σκαντζό.

Ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως όλο το διάστημα που ήταν στην ΠΕ Αρκαδίας προσπάθησε να κάνει ένα σημαντικό έργο για να αναταχθεί η Αρκαδία, η οποία βρισκόταν σε θέση που δεν της άξιζε.“Κάναμε μία σειρά σημαντικά έργα και θεωρώ πως θα συνεχιστούν τα έργα και με τον Μανώλη Σκαντζό”, συμπλήρωσε ο κ. Λαμπρόπουλος τονίζοντας πως τα έργα είναι των πολιτών.

Για την καινούρια του θέση τόνισε πως θα προσπαθήσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Αρκαδίας και κυρίως στο θέμα της μεταλιγνιτικής περιόδου, ως υπεύθυνος για τη Δίκαιη Μετάβαση.

Ο κ. Σκαντζός έκανε λόγο για τυπική διαδικασία, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε “εγώ νιώθω ότι είμαι στο γραφείο μου, αφού ήμουν με τον Χρήστο 2,5 χρόνια συνεργάτες” και συμπλήρωσε πως “παλεύουμε μαζί, είμαστε στην ίδια ομάδα και έχουμε τον Περιφερειάρχη μας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μας πρόσφερε μεγάλη βοήθεια στις θέσεις που είχαμε μέχρι τώρα και μαζί του νιώθουμε ασφαλείς και πως έχουμε τη βοήθεια που χρειάζεται στα δύσκολα. Είμαστε μία ομάδα, μία συνέχεια στο έργο που έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί τα επόμενα δύο χρόνια”.

Ο κ.Σκαντζός επεσήμανε πως στόχος του είναι να αφήσει έργο που θα ανατάξει την Αρκαδία και θα την πάει πιο ψηλά, αφού η Αρκαδία ήταν στο τελευταίο σκαλί.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Λαμπρόπουλου και του κ. Σκαντζού