Π.Καμπισιούλης στη ΔΡΤ 91,5: Αδικαιολόγητη η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Θα έρθουν ανεξέλεγκτες αυξήσεις στο ρεύμα (ήχος)

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:41

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τους δημοσιογράφους Μηνά Αρτόπουλο και Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο πρόεδρος της ένωσης τεχνικών ΔΕΗ Μεγαλόπολης κ.Καμπισιούλης.

Ο κ.Καμπισιούλης εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αντίρρηση του στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. “Σαν εργαζόμενοι του ομίλου της ΔΕΗ βιώνουμε εδώ και χρόνια τις πολιτικές των κυβερνήσεων που στόχο έχουν να εκποιήσουν – ξεπουλήσουν την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και των Βαλκανίων, που ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί λόγους δημοσίου συμφέροντος”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ εξήγησε εκτενώς το τι θα αλλάξει με την ιδιωτικοποίηση και για την ΔΕΗ και για τον καταναλωτή.Ακόμα μίλησε για τα όσα έλεγε όλα τα προηγούμενα χρόνια το συνδικάτο, για τα οποία δικαιώθηκε – όπως τόνισε, αλλά και για τις αλυσιδωτές αυξήσεις που θα φέρουν ένα επιπλέον βάρος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Παράλληλα μίλησε για τις ενέργειες της ΓΕΝΟΠ, προκειμένου να ενημερωθεί η ελληνική κοινωνία και να αναδειχθούν τα αιτήματα που υπάρχουν, ανάμεσα στα οποία είναι το να συνεχίσει η ΔΕΗ να παίζει στρατηγικό ρόλο στην αναβάθμιση της χώρας.

Τέλος αναφέρθηκε και στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή στις 12 στην κεντρική πλατεία στην Μεγαλόπολη.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: