Π. Νίκας: «Θα κάνω έντιμο αγώνα, χωρίς λάσπη και μαύρο χρήμα» (vid)

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 16:48

ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο Π. ΝΙΚΑΣ

“ΒΟΜΒΕΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ, ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ”ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MessiniaLive ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Φορτωμένη πολιτικά η μέρα για τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, καθώς την ώρα που περίμενε τους δύο προέδρους, τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον γερμανό πρόεδρο για την επιτιμοποίηση του δεύτερου, ήρθε το πολυαναμένόμενο τηλεφώνημα απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισφραγίζοντας έτσι την κάθοδο του Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη στήριξη της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, επίσημη στήριξή της στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα εξέφρασε σήμερα η ΝΔ, δια στόματος του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, του ανακοίνωσε τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ, και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, προκειμένου να διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πλέον ο Παναγιώτης Νίκας είναι και επισήμως υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη της ΝΔ. “Αναμενόμενο” χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας το γεγονός της επίσημης στήριξής του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δήλωσε πως θα κάνει έναν έντιμο αγώνα με επιχειρήματα, χωρίς ύβρεις, και μακριά από λάσπη και μαύρο χρήμα. Στόχος του είναι η νίκη “ακόμα και από την πρώτη Κυριακή”, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο MessiniaLive, ενώ επεσήμανε ότι εγγύηση σε αυτό είναι η μέχρι τώρα πορεία του, και όσα πετυχαίνει ως δήμαρχος.

ΝΙΚΑΣ: “ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΩ”

Με “βουνό” παρομοίασε ο δήμαρχος Καλαμάτας την διεκδίκηση της περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου, καθώς όπως είπε,στον προεκλογικό του αγώνα έχει να αντιμετωπίσει ύβρεις, λάσπη, αλλά και “μαύρο χρήμα”. 

Ο ίδιος έχει να αντιτάξει σε αυτά τα επιχειρήματά του, αλλά και το μέχρι σήμερα έργο του στην αυτοδιοίκηση, καθώς όραμά του είναι να αναπτυχθεί η Πελοπόννησος που “τώρα χειμάζει”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πήρε το χρίσμα ο Παναγιωτης Νικας

Gepostet von MessiniaLive am Freitag, 12. Oktober 2018

Πηγή: messinialive.gr