Π. Τατούλης για την υπόθεση των υποκλοπών: “Είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι κάτω από το τραπέζι…” (vid)

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 20:17

Σε μια ακόμα δημόσια τοποθέτηση για τις καταγγελίες περι υποκλοπών στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας προχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε κατά τη συζήτηση του θέματος στο ΠεΣυ:«Ένα θέμα το οποίο απασχολούσε εδώ και έξι μήνες την Αντιπεριφερειάρχη και το κρατούσε μυστικό. Το εμπιστεύθηκε σε άλλον Αντιπεριφερειάρχη, αλλά το κρατήσανε κρυφό. Δικαστικά και εξωδίκως η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπείται μόνο από τον Περιφερειάρχη.

Θα ήθελα να πω ξεκάθαρα ότι αυτό το γεγονός και ο χειρισμός δημιούργησε μια θεσμική και πολιτική εκτροπή και αυτό ήταν δική μας ευθύνη να το διορθώσουμε. Ήταν ένα καλοστημένο παιχνίδι που παίχτηκε κάτω από το τραπέζι και είχε συγκεκριμένη στόχευση, γιατί εξαρχής υπήρξε μια διαφορετική συχνότητα, μια αδυναμία και δεν μπόρεσε ποτέ να ενσωματωθεί στην Περιφερειακή Αρχή.

Χωρίς να περιμένετε το πόρισμα, στοχοποιείτε την Περιφερειακή Αρχή. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί αυτό που κάνετε είναι άνανδρο.

Αν δεν παραιτηθεί η κα. Αλειφέρη, θα βγω να πω στους Μεσσήνιους πολίτες πως απλά την ανέχομαι να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και πως η ίδια μένει εκεί μόνο για τον μισθό της».