ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ | Ημερίδα για τις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (ήχος)

Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 13:44
Φωτο drt915.gr

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος εκδηλώσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για το έτος 2018, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διοργανώνει στην Τρίπολη μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές – Εντοπισμός και αντιμετώπιση».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στη συνεδριακή αίθουσα ΜΗΤΙΣ του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ (2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης – Τεγέας) και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες που θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με τις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές που εντοπίζονται στη σύγχρονη εποχή και σε όλο το φάσμα των ηλικιών.

Συγκεκριμένα εισηγήσεις θα παρουσιάσουν:

– η Παιδοψυχίατρος κ. Ευσταθία Καψιμάλη

– η Εργοθεραπεύτρια κ. Αλεξάνδρα Νίκου

– η Ψυχολόγος κ. Μαρία Ιωαννίδου και

– ο Νευροψυχολόγος κ. Μάριος Σεβρισαριανός ο οποίος είναι και επιστημονικά υπεύθυνος του Τμήματος Νευροανάδρασης που λειτουργεί με θεαματικά αποτελέσματα στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας και προσωπικά η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την ημερίδα.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Για την ημερίδα αυτή, μίλησε την Πέμπτη το πρωί, στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, ο Νευροψυχολόγος, κ. Μάριος Σεβρισαριανός. Ακούστε το ηχητικό που ακολουθεί: