ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑ-Α: Ημερίδα για τις ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές (vid, ph)

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 18:58
Φωτο drt915.gr

Επιστημονική συνάντηση με θέμα: «Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές Τεχνικές», έλαβε χώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στην Τρίπολη, την Παρασκευή 26 Μαΐου το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων ΜΗΤΙΣ του Κέντρου.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Νευροχειρουργός και Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, κ. Βασίλειος Βουγιούκας, ο Νευροχειρουργός του Metropolitan, κ. Δημήτρης Μαγκαφώσης, ο ιατρός Ορθοπεδικός και Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Αθανάσιος Φόρτης και η Φυσίατρος και Επιστημονική Διευθύντρια του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑ-Α, κ. Κωνσταντίνα Κοτσίφη.Την ημερίδα συντόνιζε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Ολόκληρη την ημερίδα είχατε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από την ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης (Δείτε ΕΔΩ).

Δείτε το σχετικό βίντεο, με δηλώσεις του γιατρού κ. Φόρτη και αποσπάσματα από τις εισηγήσεις των γιατρών του Metropolitan, Β. Βουγιούκα και Δ. Μαγκαφώση, καθώς και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ: Ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές