ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αρκαδίας: Εδώ και τώρα ΔΟΕ-ΟΛΜΕ να προχωρήσουν άμεσα σε νέα κήρυξη απεργίας – αποχής

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 09:35

Σε ανακοίνωσή η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) Αρκαδίας αναφέρει:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Εφετείο Αθηνών έβγαλε την απεργία – αποχή  ΔΟΕ – ΟΛΜΕ παράνομη, αποδεχόμενο το σκεπτικό της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (μη λήψη απόφασης από γενική συνέλευση, μη προσφυγή στον ΟΜΕΔ, έλλειψη προσωπικού ελάχιστης εγγυημένης υπηρεσίας!!!). Η απεργία δεν κρίθηκε καταχρηστική όπως της ΑΔΕΔΥ. Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ επιχειρούν με συνεχόμενες αγωγές και δικαστικές προσφυγές να χτυπήσουν τον δίκαιο αγώνα μας.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ -ΑΠΟΧΗΣ.

Εδώ και τώρα ΔΟΕ – ΟΛΜΕ πρέπει  να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσουν άμεσα σε νέα κήρυξη απεργίας – αποχής λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την επιτυχία της. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή θα είναι αναντίστοιχη με την απαίτηση των 100.000 απεργών που στις 11/10 έστειλαν υπερήφανο μήνυμα  κλιμάκωση του αγώνα. Ο αγώνας πρέπει να κρατηθεί ζωντανός με όλα τα μέσα!! Συνεχίζουμε το μακρύ αλλά δίκαιο αγώνα μας ενάντια στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης! Ούτε βήμα πίσω. Η Απεργία αποχή πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνα πρέπει να κλιμακωθεί!! Εδώ και τώρα κοινή συνεδρίαση των ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για το συντονισμό του αγώνα! Όπλο μας η ενότητα του κλάδου!!

Πέμπτη ή Παρασκευή απόγευμα θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας. Καλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές να μην συγκαλέσουν συνεδριάσεις των συλλόγων και να μην προχωρήσουν στην εφαρμογή του άρθρου 97 του 4823/21 αυτήν την εβδομάδα όπως έχει καλέσει ήδη και η ΟΛΜΕ..