Η.Παναγιώταρος από το Λιμποβίσι: Η Εκκλησία δεν έχει κάνει ούτε κατ΄ελάχιστον το καθήκον της (vid)

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 09:00

Δ.Κουκούτσης: Έχουν απαξιωθεί τα πάντα

Τα βιβλία βρίθουν ανθελληνικών στοιχείων«Η ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν έχει κάνει κατ’ ελάχιστον το καθήκον της και το μόνο θετικό είναι κάποιες μεμονωμένες φωνές Μητροπολιτών, όπως της Πάτρας, των Καλαβρύτων και του Πειραιώς και άλλων, αλλά δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει φανεί αντάξιος των δύσκολων καταστάσεων που ζούμε. Δεν είναι μόνον τα θρησκευτικά που δεν θα πρέπει να πειραχτεί τίποτα».

Αυτό ανέφερε ο καταγόμενος από την Αρκαδία Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος μαζί με τον Βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση  βρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στο Λιμποβίσι.

Οι δύο βουλευτές σχολίασαν την επικαιρότητα και απάντησαν σε ερωτήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες, για την κόντρα Εκκλησίας-Υπουργού Παιδείας, για τις δημοσκοπήσεις, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και για το Υπερταμείο.

Ενώ να σημειώσουμε πως ο κ.Κουκούτσης σχολίασε στο τέλος των δηλώσεων του και το γεγονός πως έχουν απαξιωθεί τα πάντα και δεν είναι μόνο οικονομικό το πρόβλημα των Ελλήνων και χαρακτηριστικά ανέφερε την απουσία κόσμου στις εκδηλώσεις που έγιναν στο Λιμποβίσι για την Άλωση της Τριπολιτσάς και τον Αρχιστράτηγο του Έθνους Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο βίντεο.