Παναγιώτης Νίκας | Ανακοίνωσε τους πέντε χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες (vid)

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 14:15

Tους πέντε χωρικούς Ανρτιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ την Τετάρτη 28/08 στην Τρίπολη.

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία βρέθηκαν στην Τρίπολη, όπου και μετά την παρουσίαση τους από τον κ.Νίκα, τοποθετήθηκαν για λίγα λεπτά αναφορικά με το έργο που καλούνται να βγάλουν εις πέρας.Τα ονόματα των Αντιπεριφερειαρχών:

  • Στην Αργολίδα ο Νίκος Μαλτέζος – Δικηγόρος
  • Στην Αρκαδία ο Χρήστος Λαμπρόπουλος – Πολιτικός Μηχανικός
  • Στην Λακωνία ο Βερούτης Θεόδωρος – Πολιτικός Μηχανικός
  • Στην Κορινθία ο Γκιολής Αναστάσιος – Γιατρός
  • Στην Μεσσηνία ο Αναστασόπουλος Ευστάθιος – Διδάκτωρ Χημικός

«Ως Αντιπεριφερειάρχες ορίστηκαν τα πρόσωπα που βγήκαν πρώτα στις εκλογές, ως μια ένδειξη τιμής στο πρόσωπο τους. Είναι φυσικά και άτομα με ικανότητες που μπορούν να ανταποκριθούν στον ρόλο, που αναλαμβάνουν.Η θητεία θα είναι τουλάχιστον για ενάμιση χρόνο, ενώ για το πρώτο εξάμηνο αναπληρωτής μου θα είναι ο Χρήστος Λαμπρόπουλος. Την Πέμπτη οι Αντιπεριφερειάρχες θα επισκεφθούν τις υπηρεσίες των περιφερειακών ενοτήτων, ενώ την Κυριακή το πρωί θα αναλάβουν υπηρεσία. Τα πρώτα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε είναι η κατάσταση των ρεμάτων, ενόψει του χειμώνα και η κατάσταση για τη μεταφορά μαθητών, καθώς αρχίζουν τα σχολεία», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Νίκας.

Τέλος γνωστοποίησε πως η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου – στην οποία θα εκλεγεί το προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής – θα γίνει την Κυριακή (08/09) στις 10:00 το πρωί στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης με προεδρεύων τον κ. Αναστασόπουλο.