Παναγιώτης Τζαναβάρας στη ΔΡΤ: «Οι παίκτες του Παναρκαδικού θα δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα» (+ήχος)

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 20:28

Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία του Παναρκαδικού πέρασε από πολλά «κύματα», με την αλλαγή προπονητή πριν καλά-καλά ξεκινήσει η προετοιμασία, τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών «πρώτης γραμμής», την καθυστερημένη ενίσχυση του ρόστερ και τα νέα δεδομένα με την αλλαγή ομίλου για τους «πράσινους».

Η ουσία είναι ότι με την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου, ο Παναρκαδικός την προσεχή Κυριακή (24/10), ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία για ακόμη μια χρονιά. Μια Γ’ Εθνική ωστόσο διαφορετική από κάθε προηγούμενη σεζόν την τελευταία 10ετία.Με αφορμή την έναρξη της σεζόν, ο προπονητής του Παναρκαδικού ΑΟ κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας μίλησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης για την εξέλιξη της προετοιμασίας, το βαθμό ετοιμότητας, το ρόστερ και τη νέα χρονιά που ξεκινά πολύ σύντομα στη Γ’ Εθνική.

Αρχικά ο κ. Τζαναβάρας παραδέχθηκε ότι σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος από την προετοιμασία, αλλά το γεγονός ότι πολλοί παίκτες ήρθαν αρκετά μετά την έλευσή του, βρίσκει τη δεδομένη στιγμή ανέτοιμη ως ένα ποσοστό την ομάδα. Η εικόνα του συλλόγου στο ματς της πρεμιέρας θα δείξει και το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας τη δεδομένη στιγμή.

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού παραδέχθηκε ότι ο 5ος όμιλος περιλαμβάνει τις ομάδες της Αθήνας και των νησιών που έχουν μια δυναμική παραπάνω, αλλά εξέφρασε ότι ο «πράσινοι» δεν μπορούν να υποτιμηθούν από καμία ομάδα, διαθέτοντας «μέταλλο» και ανταγωνιστικότητα που αν όχι σε πρώτο χρόνο, θα βγει πολύ σύντομα.

Χαρακτήρισε σημαντικές τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας ότι «γέμισαν» το μικρό σχετικά κατά τα άλλα ρόστερ της ομάδας και σίγουρα θα την βοηθήσουν στη συνέχεια. Ο κ. Τζαναβάρας σχολίασε ότι αυτό που θέλει από τον φετινό Παναρκαδικό είναι να έχει την κατοχή της μπάλας, χτίζοντας με αυτό τον τρόπο τις επιθέσεις προς την αντίπαλη εστία. Ξεκαθάρισε κάτι τέτοιο απαιτεί πολύ δουλειά και παράλληλα μεγάλη συγκέντρωση και έμφαση στην αμυντική λειτουργία.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σχολίασε ότι πέρα από την παραμονή στην κατηγορία η ομάδα θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, το οποίο θα ευχαριστιούνται τόσο τα μέλη αυτής της ομάδας, όσο και ο φίλαθλος κόσμος. Μίλησε για την Γ’ Εθνική λέγοντας ότι αποτελεί μια κατηγορία που μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό μεταβατικό σκαλοπάτι για έναν αρκετά ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ κλείνοντας αναφερόμενος προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας και της Τρίπολης, υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του Παναρκαδικού θα δίνουν το 100% σε κάθε παιχνίδι, προσπαθώντας πάντα για τη νίκη.