Παναρκαδικός | Αποχαιρετιστήριο τραπέζι στον Θωμά Μαυρουδή μετά από μία επιτυχημένη σεζόν

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 13:16

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας, μαζί με τον πρώην τιμ μάνατζερ, Κώστα Λάγαρη, βρέθηκαν στο Ζευγολατιό, όπου και παρέθεσαν δείπνο στον πρώην, πλέον, τεχνικό του συλλόγου, Θωμά Μαυρουδή και στον βοηθό προπονητή, Γιώργο Βορινιώτη.

Η άκρως επιτυχημένη σεζόν, δεν έφερε και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θωμά Μαυρουδή, μιας και ο τελευταίος εργάζεται ως γυμναστής σε σχολείο της Νίκαιας και δεν ήταν εφικτή η μετάθεσή του στην Τρίπολη, αυτήν την περίοδο.Φυσικά, η καλή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου, ήταν παραπάνω από εμφανής με τον Πρόεδρο, Ηλίας Καναβέτα και τον πρώην, τιμ μάνατζερ, Κώστα Λάγαρη, να αποχαιρετούν τον κόουτς, με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με ένα δείπνο αναμνήσεων και χαμόγελων.

Πάντως, ο Γιώργος Βορινιώτης, βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να προσφέρει στην ομάδα έστω και ως εξωτερικός συνεργάτης, ενώ ο Παναρκαδικός προχωρά τις επαφές του με προπονητές και όπως έχετε διαβάσει στη Δημοτική Ραδιοφωνία, πρώτο φαβορί είναι ο Μεσσήνιος, Κώστας Κλάδης (δεν υπάρχει τελική συμφωνία).

Επίσης, με σοβαρότητα αντιμετωπίζει η διοίκηση και το θέμα του γυμναστή της ομάδας με αρκετά ονόματα να «παίζουν» δυνατά για τη θέση.