Παναρκαδικός | Η απόφαση για το Κύπελλο Ελλάδος, μεταγραφές και πωλήσεις!

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 20:38

Στον Παναρκαδικό συνεχίζεται αθόρυβα και χωρίς πολλά λόγια η προσπάθεια στον οργανωτικό τομέα μιας και οι προκλήσεις τη νέα σεζόν θα είναι πολλές.

Ο προπονητής, Κώστας Κλάδης, είναι «κλεισμένος», ενώ προχωρούν και οι κινήσεις ενίσχυσης. Ηδη, η διοίκηση, συζητά με παίκτες από την Αργολίδα και αυτές τις ημέρες θα γίνουν οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές από την Μεσσηνία.Να σημειωθεί πως ο Παναρκαδικός παρακολουθεί παίκτες και από μακρινούς νομούς, με τις πληροφορίες μας, να κάνουν λόγο για μία εξαιρετική περίπτωση από την Ξάνθη αλλά και για δύο ξένους, αφρικανικής καταγωγής.

Όπως γίνεται κατανοητό, το Τριφύλλι προχωρά σε ρυθμούς ανανέωσης, αρκετοί είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν, αλλά η διαφορά γίνεται και στις παραχωρήσεις!

Από μέρα σε μέρα, θα γίνει γνωστή η μετακίνηση ποδοσφαιριστή του Παναρκαδικού που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας!

Επίσης, αναμένεται η ενίσχυση και στο τεχνικό επιτελείο, με την αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων να φέρνει τη διοίκηση σε συζητήσεις, μεταξύ άλλων, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ, Τάκη Κουμπούνη.

Τέλος, σχετικά με το Κύπελλο Ελλάδος, ο Παναρκαδικός δεν θα δηλώσει συμμετοχή.