Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών: Και η Κακή Μέρα από το πρωί φαίνεται!

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 14:24

Με δελτίο τύπου, ο πρώην δήμαρχος Γορτυνίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών», Γιάννης Γιαννόπουλος, επισημαίνει τα εξής:

«Η σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας περιλαμβάνει και το θέμα του προϋπολογισμού, κορυφαίο ζήτημα που αφορά και την ομαλή λειτουργία του Δήμου την επόμενη χρονιά, αλλά και την αποτύπωση της στρατηγικής της εκάστοτε δημοτικής αρχής για την πορεία του Δήμου τα επόμενα χρόνια.Παρ’όλη την σπουδαιότητα της συνεδρίασης, μία ώρα πριν την συνεδρίαση δεν υπάρχει εισήγηση για τον προϋπολογισμό, αλλά ούτε και για κανένα άλλο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Ο κ. Κούλης, ως Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής δεν αρκείται στην σχεδόν απολυταρχική εξουσία που του δίνει ο στρεβλός νόμος για την “κυβερνησιμότητα”, αλλά επιπλέον υποτιμά τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Έχουμε ήδη δηλώσει ότι η ετερόκλητη συμμαχία που βρίσκεται στην διοίκηση του Δήμου δεν έχει Σχέδιο και Πρόταση για την Γορτυνία, αλλά επιμένει (για πόσο καιρό ακόμα;) στο παραμύθι της ”καταστροφολογίας”. Τώρα πλέον αναρωτιόμαστε, έχει συντάξει προϋπολογισμό; Θα φέρει εισήγηση με όλα τα σχετικά έγγραφα της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Υπό αυτές τις συνθήκες η Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών δεν θα προσέλθει στην σημερινή συνεδρίαση.

Για την Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών
Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος
π. Δήμαρχος Γορτυνίας»