Πανηγύρι στις Καλτεζιές παραμονή της εορτής του Τιμίου Σταυρού (vid,ph)

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 14:24

Τραγούδησε η Γιώτα Κόκκορη. Κλαρίνο: Σωτήρης Κόκκορης

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλτεζιών

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, κράτησε το κέφι και η διασκέδαση στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε, στο χωριό Καλτεζές, την παραμονή της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Πιστοί που είχαν προσέλθει στον εσπερινό στο μοναστήρι των Καλτεζών, αλλά και κάτοικοι των γύρω χωριών και όχι μόνο, βρέθηκαν στην μικρή άλλα όμορφη πλατεία του χωριού και απόλαυσαν ένα παραδοσιακό γλέντι που, όπως είπε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Κάρλος, είναι αφιερωμένο στους ξενιτεμένους που επιστρέφουν στον τόπο τους.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν με όμορφα δημοτικά τραγούδια από την ορχήστρα της Γιώτας και του Σωτήρη Κόκκορη.

Μεταξύ άλλων στο πανηγύρι βρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Μπένος, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κοσκινάς, Μαρία Εικοσιδέκα  ο πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ.Λουμπαρδιάς,  Δ.Τασιγιαννάκης και Θεόδωρος Παλιογιάννης, πρόεδροι από γειτονικά χωριά και ο Πολιτευτής κ. Χαρμπής.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το πανηγύρι στις Καλτεζές.

Πανηγύρι του Σταυρού στις Καλτεζιές