Παντελίδης: “Η φάση του πέναλτι μας στέρησε το παιχνίδι”

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 00:49

Παράπονα για τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ από τον Κουτσάφτη, είχε ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τους περισσότερους τους ξέρω από πέρσι και ξέρω και τις αντιδράσεις μετά το γκολ. Ειδικότερα μετά από ένα πέναλτι που δεν ήταν και παρόλα αυτά οι παίκτες που βρήκαν αντίδραση και έκαναν φάσεις κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες και σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον Παπαδόπουλο, αλλά η φάση του πέναλτι μας στέρησε το παιχνίδι“.

Για ποιο λόγο αντικατέστησε τον Κώτσιρα: Για να μην αποβληθεί. Πιστεύω ότι το δεύτερο μαρκάρισμα δεν ήταν κόκκινη κάρτα.”

Σε επιπλέον ερώτηση για τη συγκεκριμένη φάση είπε ξανά: Η φάση του Κώτσιρα ήταν μακριά από μένα 30 μέτρα δεν μπορούσα την δω. Ρώτησα τον παίκτη μου και μου είπε ότι δεν ήταν δεύτερη κίτρινη. Τι φάση του πέναλτι την είδα σε ριπλέι και για αυτό είμαι σίγουρος. Σας λέω την άποψη μου. Εμένα ρωτήσατε, εγώ σας απαντώ“.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε και για το πάτημα του Ιγκλέσιας στον Ουάρντα λίγο μετά το γκολ του Δικεφάλου, εκεί που μέσος του Αστέρα δεν είδε καν κάρτα: Δεν μπορώ να σας απαντήσω δεν την είδα την φάση“.

Από εκεί και μετά ο προπονητής του Αστέρα τόνισε ότι εύχεται στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στην Ευρώπη και στον αγώνα με την Μπενφίκα.

Παπαδόπουλος: “Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα” 

Στην καλή εικόνα του Αστέρα Τρίπολης,  στάθηκε ο πρωταγωνιστής των Αρκάδων, Νίκος Παπαδόπουλος, που μιλώντας στην κάμερα του novasports, τόνισε πως ο διαιτητής Κουτσάφτης έκανε λάθος στη φάση υπόδειξης του πέναλτι. 

“Μια απόφαση του διαιτητή έκρινε το ματς, παίξαμε καλά”, ήταν από την άλλη το σχόλιο του Νίκου Καλτσά. 

Πηγή: novasports.gr