Παντελίδης: «Τη δουλειά μέχρι το τέλος όπως πρέπει»

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 23:16
Φωτο drt915/Α. Καρδαράς

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής του Αστέρα κ. Σάββας Παντελίδης μίλησε για το ματς και την προσπάθεια των παικτών. Παράλληλα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας και των ήθελαν να αποτελεί παρελθόν, αποκλείοντας κάθε τέτοιο σενάριο, τονίζοντας ότι θα μείνει στον Αστέρα μέχρι το τέλος κάνοντας τη δουλειά του όπως πρέπει.

Αναλυτικότερα στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε:«Ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν κερδίζει δάφνες ποιότητας. Θεωρώ ότι η δική μου ομάδα είχε αρκετό άγχος, αλλά συνολικά μέσα στο παιχνίδι ήμασταν ποιοτικά καλύτεροι. Όταν έρχεσαι σ’ αυτό το γήπεδο και ουσιαστικά ο αντίπαλος δεν έχει καμία τελική μέσα από την περιοχή. Απλά δεν είναι η τύχη μαζί μας. Μπορούμε να φάμε γκολ με οποιοδήποτε τρόπο. Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν να κάνουν αυτό που σε εμάς έχει συμβεί τουλάχιστον τέσσερις φορές και τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι κι έτσι όπως έγινε θα μας δώσει την ώθηση να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να έχουμε καλύτερη συνέχεια.

Δεν πανηγυρίζουμε με την ισοπαλία παρότι στη στιγμή που είμαστε, είναι καλύτερα από το να χάναμε το παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι αυτή ήταν η ομάδα μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω κάτι. Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με το ότι φεύγω, πάω αλλού, έχω πρόταση. Δεν μου έχει μιλήσει κανένας. Έχω μια δουλειά εδώ να κάνω και θα την κάνω μέχρι το τέλος όπως πρέπει!».

Στο αν στάθηκε τυχερή η ομάδα του Αστέρα αυτή τη φορά μετά από τόσα παιχνίδια που δεχόταν γκολ στο φινάλε ο κ. Παντελίδης σχολίασε: «Έχουμε χάσει τέσσερα παιχνίδια μετά το 85’ και έχουμε δεχθεί 5 γκολ με πέναλτι και έχουμε και το σημερινό παιχνίδι με ένα γκολ που δύσκολα μπαίνει και πολύ δύσκολη μπορεί κανείς να το πετύχει αυτό. Εννοώ ότι θέλει πολύ τύχη για να επιτευχθεί αυτό το γκολ. Οπότε αν αισθανόμαστε τόσο πολύ άτυχοι, μας έδωσε κάτι πίσω και θεωρώ ότι το γκολ που πετύχαμε, μας έδωσε περισσότερο την ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια και γι’ αυτό είμαι σίγουρος».

Σχετικά με τη γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το άγχος ο κ. Παντελίδης σχολίασε: «Νομίζω ότι είχαμε διαφορετικά κίνητρα οι δύο ομάδες και γι’ αυτό παρουσιάστηκε αυτό. Ο Παναιτωλικός από τη μια πλευρά έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και επειδή έρχεται δύσκολο πρόγραμμα μετά, αν ήμουν στην ομάδα του Παναιτωλικού θα έβλεπα αυτό το παιχνίδι σαν μια πολύ καλή ώθηση για να περάσει αυτό το πρόγραμμα και να έρθει το πιο δύσκολο. Άρα υπάρχει κι εκεί άγχος και είναι δεδομένο. Εμάς μας το έχει κάνει η βαθμολογία. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα μου να μην κρατάει τη μπάλα καθόλου. Αμυνόμασταν πολύ σωστά, δεν είχαμε προβλήματα, αλλά δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 2η-3η πάσα»