ΠΑΟΚ Τρίπολης | Αγιασμός, μεταγραφές, social media

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 08:48

Η επίσημη έναρξη και ο αγιασμός για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Τρίπολης έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (10/9/2018) στις 6.00 το απόγευμα στο γήπεδο «Φιλικών – Αναστάσιος Μουκάκης».

Παράλληλα, με τις ακαδημίες, ο ΠΑΟΚ Τρίπολης θα διαθέτει ομάδες Κ10 (κάτω των 10 ετών) και Κ16 (κάτω των 16 ετών), οι οποίες θα συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Α..Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ στο γήπεδο Φιλικών και στα τηλέφωνα 2710225752 και 6987529329.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Προπονητής στην ανδρική ομάδα (με πολύχρονη εμπειρία στο τοπικό ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής επί χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο, μετέπειτα στη Δημητσάνα και πλέον στον ΠΑΟΚ Τρίπολης) θα είναι ο Βαλάντης Γκαργκάσουλας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Κωνσταντίνος Χρονόπουλος.

ΝΕΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

 

Την μετεγγραφή του έμπειρου αμυντικού Σαράντου Μπούζου ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ο οποίος πλέον έχει φτάσει τους 18 νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ενώ την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψουν ακόμα τρεις παίχτες που θα προκαλέσουν αίσθηση στην κατηγορία.

Κατά την περυσινή αγωνιστική σαιζόν, ο Σαράντος Μπούζος αγωνίστηκε στο Κορακοβούνι (α’ γύρος) και στο Νικηταρά Δολιανών (β’ γύρος).

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης θα είναι η 24η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Λακωνίας, της Αργολίδας και της Κρήτης, όπου για τρία χρόνια έπαιξε σε εθνικές κατηγορίες με τον Ίκαρο Χανίων, τον Α.Ο. Χανίων και την Ε.Α. Ρεθύμνου.

SOCIAL MEDIA

Όλες τα νέα του ΠΑΟΚ Τρίπολης, εφεξής θα αναρτώνται στην ομάδα η οποία έχει δημιουργηθεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook.

Επιπλέον, τα δελτία τύπου της ομάδας θα αποστέλλονται από την ηλεκτρονική διεύθυνση paoktripolis@gmail.com