Παπαδημητρίου: “Δόθηκε εντολή από τον Νίκα να επισπευθεί η αδειοδότηση για την μονάδα στο Αθήναιο;” – Τζιούμης: “Προχωράμε με την δικηγόρο σε αίτηση αναστολής”

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021 22:07

Για πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έδωσε εντολή να επισπευστούν οι διαδικασίες αδειοδότησης για την μονάδα ζωοτροφών στο Αθήναιο, έκανε λόγο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο Δημοτικός σύμβουλος κ.Παπαδημητρίου.

Ο κ.Πασπαδημητρίου αναρωτήθηκε αν η Περιφέρεια είναι πάνω από την δικαιοσύνη, με τον Δήμαρχο κ.Τζιούμη να απαντά: “Είχα την ίδια πληροφόρηση. Μίλησα με την δικηγόρο σήμερα και θα υποβάλλουμε αίτηση αναστολής για να σταματήσουμε την διαδικασία. Αύριο θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά με την Περιφέρεια για να δω τι σκοπό έχουνΣε παρέμβαση του ο κ.Σμυρνιώτης ζήτησε να μάθει αν έχει τεκμηριωθεί το ότι πάσχει κάπου η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας, προκειμένου να γίνονται ουσιαστικές ενέργειες. “Εχει τουλάχιστον τρεις – σύμφωνα με την δικηγόρο – σοβαρούς λόγους για την ακύρωση της ΜΠΕ”, απάντησε ο Δήμαρχος.