Παπαζαχαρίας στη ΔΡΤ: “Μετά τις εκλογές διπλασιάσαμε τα μέλη μας στην Αρκαδία – Έχουμε να κάνουμε με αρχιψεύταρους στην κυβέρνηση”(ήχος)

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 11:57

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης (16/09) ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας.

Αρχικά ο κ.Παπαζαχαρίας απαντώντας στο ποια ήταν η ανάγκη που οδήγησε στην δημιουργία ενός νέου λογότυπου για τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Μπαίνουμε σε μια φάση που έχουμε υπερδιπλάσια μέλη με νέες εγγραφές. Όλος αυτός ο καινούργιος κόσμος, θέλει να εκφραστεί και έτσι αλλάζουμε τα παλιά δεδομένα και βάζουμε νέες συντεταγμένες”, ενώ συμπλήρωσε: “Και στην Αρκαδία έχουμε διπλασιάσει τα μέλη μας από τις εκλογές και μετά. Ήμασταν 300 περίπου στον Νομό και έχουμε γίνει 610”.Σχολιάζοντας την δήλωση του βουλευτή της ΝΔ κ.Μπογδάνου – ο οποίος παρομοίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ με της 17 Νοέμβρη, τόνισε: “Μιλάμε για μια καραμπινάτη περίπτωση ακροδεξιού ανθρώπου που όπως και άλλοι – πολύ πιο ακραίοι από αυτόν- πήγαν στην ΝΔ με σκοπό να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση και να μπούμε στην λογική της αρπαχτής, της φοροδιαφυγής και του “κολλητού”.Μιλάμε για Σόδομα και Γόμορρα”.

Αναφορικά με την θύελλα αντιδράσεων από γονείς για τις μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία για τους μαθητές, δήλωσε: “Στην κυβέρνηση για ότι γκάφα και να κάνουν λένε ένα συγνώμη και προχωράνε. Έδωσαν τόσα εκατομμύρια για να έρθουν οι μάσκες στα σχολεία – που ήρθαν και τελευταία ώρα και όταν τις έβγαλαν οι μαθητές από τα κουτιά ήταν σαν σαλιάρες μικρού παιδιού. Δεν μπορούν να κουμαντάρουν ούτε ένα τόσο απλό πράγμα. Ανέλαβε να φτιάξει μάσκες μια εταιρεία με αλουμινοκατασκευες, επειδή είναι ο κολλητός του κολλητού”, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για κατασπατάληση χρήματος.

Παράλληλα σχολιάζοντας την δήλωση Ξανθού ότι η κατάσταση αναφορικά με τον κορωνοϊό είναι στο όριο της απώλειας ελέγχου, υπογράμμισε: “Έκαναν γκάφα στην κυβέρνηση, γατί έκαναν άτσαλο άνοιγμα ενόψει της τουριστικής περιόδου. Τους έπιασαν από το λαιμό – δεν ξέρω ποιοι και ποια υπόγεια συμφέροντα – και το φινάλε ήταν να υπάρχει επιπόλαιη παρακολούθηση των ανθρώπων που μπαίνουν στην Ελλάδα”, ενώ συμπλήρωσε: “Είναι ανίκανοι και στις μάσκες αποδείχθηκε και στον έλεγχο του κορωνοϊού και μακάρι να βάλει ο θεός το χέρι του να μην έχουμε χειρότερα”

Τέλος ο κ.Παπαζαχαρίας μας γνωστοποίησε πως εντός των επόμενων ημερών έχει προγραμματιστεί συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, καθώς όπως τόνισε “ο επαγγελματικός κόσμος πάει κάθε μέρα που περνάει από το κακό στο χειρότερο”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: