ΠαΠελ | Επιτυχής η διαδικτυακή εκδήλωση “Διοίκηση Ποδοσφαιρικών Αθλητικών Οργανισμών στην Εποχή της Πανδημίας”

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 09:55

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση “Διοίκηση Ποδοσφαιρικών Αθλητικών Οργανισμών στην Εποχή της Πανδημίας” που διοργάνωσε το Εργαστήριο Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι συμμετέχοντες που άγγιξαν τους 300, είχαν την ευκαίρια να συμμετέχουν σε μια ζωντανή και αυθόρμητη συζήτηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων για 3,5 ωρες!Σε αυτό συνέβαλλαν οι ουσιαστικές τοποθετήσεις όλων των ομιλητών. Η προστιθέμενη αξία της εκδήλωσης έγκειται στη μεταφορά της εφαρμοσμένης γνώσης και εμπειρίας απο την πραγματική αγορά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου απο δυο εκ των κορυφαίων διοικητικών παραγόντων της Super League, τον κ. Μηνά Λυσάνδρου, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, και τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή γνώση και ανάλυση του χώρου απο τον Αναπληρωτή Καθηγητή του ΤΟΔΑ και Διευθυντή του Εργαστηρίου κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο, αλλά και την πολυετή εμπειρία στο χώρο της διοίκησης του αθλητισμού απο τον κ. Χρήστο Κουτρουμανίδη, ιδιοκτήτη της CK AGENCY.

Την συζήτηση συντόνισε ο κ. Εμμανουηλ Χουστουλακης, Μεταδιδάκτωρ του ΤΟΔΑ και μέλος του Εργαστηρίου. Ευχαριστίες για την τεχνική κάλυψη στον κ. Γ. Γεωργακόπουλο, μέλος ΕΤΕΠ ΤΟΔΑ.