Παρ’ ολίγο κλοπή στη ΔΕΥΑΤ! Τα μάτια σας δεκατέσσερα!

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 05:12

Απόπειρα κλοπής σημειώθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, σε υπηρεσία στο κτήριο της ΔΕΥΑΤ, στην πλατεία της κάτω αγοράς στην Τρίπολη.Σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων, άνδρες ΡΟΜΑ, εισέβαλαν σε ανύποπτο χρόνο σε γραφείο της Επιχείρησης και αποπειράθηκαν, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσουν πορτοφόλι από τσάντα υπαλλήλου, έγιναν όμως αντιληπτοί από την υπάλληλο, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν συνάδελφοι της υπαλλήλου, αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να τραπούν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο αστυνομική δύναμη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ,η οποία ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους της Επιχείρησης για το συμβάν και πλέον η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό και λόγω του ότι στις μέρες μας είναι ιδιαίτερα αυξημένα τα κρούσματα περιπτώσεων κλοπών, να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους να είναι προσεκτικοί, κυρίως όταν έρχονται σε επαφή με πλανόδιους, επαίτες και διάφορα άλλα άτομα αγνώστου προέλευσης και διαθέσεων, είτε μέσα σε υπηρεσίες είτε στο δρόμο.

Α.Κ.