Παραδοχή Ράσταβατς μετά από ερώτηση της ΔΡΤ: «Θα ρισκάρουμε για την έκτη θέση» (video)

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 22:46

Ο Μίλαν Ράσταβατς παραδέχτηκε, μετά από ερώτηση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, πως θα ρισκάρει στα επόμενα παιχνίδια με σκοπό την υπέρβαση της 6ης θέσης στη βαθμολογία.

Στη Συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ηταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι καλό  για τις δυο ομάδες. Το πρόβλημα μας ήταν το εύκολο γκολ που δεχτήκαμε από στημένη φάση αλλά απαντήσαμε γρήγορα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε με αντεπιθέσεις τον Άρη. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι στις αντεπιθέσεις μας αλλά είχαμε έλλειψη στην τελική πάσα που θα μας έδινε κάποια ευκαιρία να πάρουμε το ματς».Για την καλή ομάδα του Αρη που συνάντησε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»: «Για μένα είναι σημαντικό που συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα και σκοράραμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. O Aρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι δύσκολο να του δημιουργήσεις ευκαιρίες. Μπορεί να κάναμε κάποια αβίαστα λάθη αλλά η σημασία του αγώνα, το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όπως και η ώρα του αγώνα έπαιξαν το ρόλο τους».

Για τον αν ρισκάρει ο Αστέρας για την υπέρβαση: «Φυσικά θα κάνουμε όσα χρειάζεται για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε, επομένως, ναι, θα ρισκάρουμε στα επόμενα παιχνίδια».