Παραμένει σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρίπολης για το νέο κύμα κακοκαιρίας

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 17:03

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Δήμου Τρίπολης αναφορικά με την κακοκαιρία που προηγήθηκε αλλά και την κακοκαιρία που έρχεται, υπάρχει ετοιμότητα στην Πολιτική Προστασία ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου ΤρίποληςΟ Δήμος Τρίπολης, λόγω της χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο του δήμου.

Οι αλατιέρες του Δήμου προχώρησαν σε ρίψη αλατιού σε όλους τους κεντρικούς άξονες της πόλης, στο Νοσοκομείο, στην Επάνω Χρέπα, στη Βλαχοκερασιά, στην Κερασιά και στο Λιμποβίσι.

Επίσης, ποσότητες άλατος έχουν εναποτεθεί στις Κολλίνες, στην Βλαχοκερασιά και στην περιοχή του Καρδαρά, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Με εργολαβίες, πραγματοποιήθηκε η διάνοιξη δρόμων προς το χιονοδρομικό κέντρο, την Αλωνίσταινα, την Πιάνα, το Ροεινό, το Μαίναλο, την Σιλίμνα, τα Βούρβουρα και το Αλεποχώρι.

Ο Δήμος Τρίπολης με την Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα νέα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να πλήξουν την περιοχή, με βάση τις μετεωρολογικές προγνώσεις.