Παράταση λειτουργίας Γραφείο Κτηματογράφησης Λεωνιδίου

Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 18:04

Ανακοίνωση εξέδωσε η ανάδοχος κοινοπραξία για την κτηματογράφηση για την δημιουργία του Εθνικού Κτηματολογίου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, αναφορικά με την λειτουργία του αντίστοιχου γραφείου στο Λεωνίδιο. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ανάδοχος Κοινοπραξία του έργου «Κτηματογράφηση για την Δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στην Περιφερειακή Ενότητα της Αρκαδίας» ενημερώνει για τα εξής:  1. Το Γραφείο Κτηματογράφησης Λεωνιδίου κρίθηκε σκόπιμο να λειτουργήσει προκειμένου να αποφευχθεί η μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής στην Τρίπολη. Ως πρόσφατα η προσέλευση των πολιτών ήταν ικανοποιητική και συνολικά παραλήφθεισαν δηλώσεις ιδιοκτησίας που αφορούν περισσότερα από 10.000 δικαιώματα. Το τελευταίο διάστημα η προσέλευση των πολιτών μειώθηκε δραματικά με συνέπεια η συνέχιση της λειτουργίας του να καθίσταται

απαγορευτική.

  1. Όσοι εκ των κατοίκων της περιοχής επιθυμούν να υποβάλουν Δηλώσεις ή συμπληρωματικά στοιχεία στο Γραφείο του Λεωνιδίου, αποφεύγοντας την μετακίνηση τους στο Γραφείο της Τρίπολης ή της Αθήνας είναι σκόπιμο να προσέλθουν άμεσα στο Γραφείο για την υποβολή των Δηλώσεων τους ή τον καθορισμό ραντεβού στην περίπτωση ύπαρξης ελλείψεων που καθιστούν αδύνατη τη υποβολή της δήλωσης.
  2. Το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική διακοπή της λειτουργίας του Γραφείου Κτηματογράφησης Λεωνιδίου θα ανακοινωθεί σύντομα σε συνάρτηση με την προσέλευση των επομένων ημερών.

Τέλος οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Ν. Κυνουρίας που συνέβαλε καθοριστικά στην λειτουργία του γραφείου τόσο με την παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων όσο και με την γενικότερη υποστήριξη που μας παρείχε.

Για την ανάδοχο Κοινοπραξία

ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»