Παρέμβαση ΙΝ.ΚΑ Κορινθίας για το STOP στον κόμβο Παπανδρέου & Πατρών

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 11:45
Φωτο: loutraki365.gr

Παρέμβαση στη Διεύθυνση Τροχαίας Κορίνθου έκανε το Ινστιτούτο Καταναλωτών του νομού, σχετικά με πινακίδες οδικής σήμανσης που μπερδεύουν τους οδηγούς, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος. Όπως αναφέρει:

«Μετά από πολλαπλές διαμαρτυρίες και αυτοψία του χώρου, διαπιστώθηκε ότι στον κόμβο στην συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Πατρών (παλαιά Εθνική οδός Κορίνθου –Πατρών), έχουν τοποθετηθεί πινακίδες “stop”, τόσο από την πλευρά της Γεωργίου Παπανδρέου προς την Πατρών, όσο και από την πλευρά της Πατρών προς την Γεωργίου Παπανδρέου.o Ενόψει του γεγονότος ότι η οδός Πατρών ως Παλαιά Εθνική οδός Κορίνθου Πατρών, που δεν έχει αποχαρακτηριστεί από Εθνική Οδός, έχει προτεραιότητα έναντι της οδού Γεωργίου Παπανδρέου που είναι δημοτική οδός.

o Ενόψει του γεγονότος ότι η τοποθέτηση των ως Άνω πινακίδων δημιουργεί σύγχυση στους οδηγούς που κυκλοφορούν επί των δύο αυτών οδών.

o Παρεμβήκαμε στην Διεύθυνση τροχαίας Κορίνθου και ζητήσαμε να μας πληροφορήσει:

Α. ποιος προέβη στην τοποθέτηση αυτών των πινακίδων σηματοδοτήσεως.

Β. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την ορθολογική κατανομή σύμφωνα με τον κοκ των πινακίδων σηματοδότησης κυκλοφορίας στην συγκεκριμένη περιοχή.

Γ. Με βάση τις Άνω πινακίδες σηματοδοτήσεως γνωρίστε μας ποιος έχει προτεραιότητα».