Παρούσα η “Ανταρσία στο Μοριά” στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου (vid)

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 14:21

Η «Ανταρσία στο Μοριά»- Συμπόρευση για την ανατροπή θα είναι εκ νέου παρούσα στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε συνέλευση των μελών της Αυτοδιοικητικής παράταξης, για να επιλεγεί ο επικεφαλής αλλά και να εκδοθεί η διακήρυξη εν όψει των Περιφερειακών Εκλογών.Ο Παναγιώτης Κάτσαρης, που είχε διατελέσει πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με την Ανταρσία του Μοριά, πριν 5 χρόνια, που ιδρύθηκε η παράταξη, μίλησε στα ΜΜΕ για την κινηματική τους δράση και επεσήμανε πως θέλουν να θίξουν και σε αυτές τις εκλογές συγκεκριμένα ζητήματα, όπως το έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια.

Αν και όπως σημείωσε ο κ. Κάτσαρης, κάνοντας την αυτοκριτική τους διαπίστωσαν πως δεν πέτυχαν όλους τους στόχους που είχαν θέσει, όταν δημιούργησαν την παράταξή τους.

Ο κ. Κάτσαρης επεσήμανε πως οι Περιφέρειες μετά την κεντρική Κυβέρνηση θα ξεζουμίσουν τους πολίτες, παρέχοντας ελάχιστα, αφού με τον «Κλεισθένη» θα λειτουργήσουν ως το μακρύ χέρι του Κεντρικού Κράτους.

Ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος τόνισε πως αναδείχθηκαν πολλά θέματα από την παράταξή τους, όπως το θέμα των υποδομών που αφέθηκαν χωρίς καμία συντήρηση, η δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών σε Κόρινθο και Γύθειο, η διαχείριση των απορριμμάτων, η δημιουργία αιολικών πάρκων και άλλα.

Ο κ. Κάτσαρης δήλωσε επίσης πως «έχουμε ένα μνημόνιο διαρκείας μπροστά μας και δυστυχώς πολλοί Έλληνες ζουν έναν μεσαίωνα».

Για την απλή αναλογική είπε πως είναι ένας προπομπός για την κεντρική πολιτική σκηνή και έχει ως σκοπό την εξυπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και μόνο.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Κάτσαρη στο βίντεο.