Παρουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ η κατάταξη στην 124 ΠΒΕ

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 17:17

Τηρώντας  το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που έχουν εκδώσει τα συναρμόδια υπουργεία  και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19,  η Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί 14.9.2020, την κατάταξη των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της Ε’ 2020 ΕΣΣΟ , στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη.Τετρακόσιοι περίπου νέοι Σμηνίτες έχουν περάσει μέχρι στιγμής την Πύλη του κέντρου κατάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κλιμάκιο του ΕΟΔΥ , μετά την απόφαση του υφυπουργού προστασίας του πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων,  κ. Νίκου Χαρδαλιά, πραγματοποιεί ελέγχους για τον ιό SARS-CoV-2  σε όλους τους κατατασσόμενους.

Η διαδικασία της κατάταξης (μετά την εξέταση από τον ΕΟΔΥ) πραγματοποιείται αρχικώς με θερμομέτρηση και σχολαστική εξέταση των υπόχρεων θητείας, όπως και την λήψη ιατρικού ιστορικού των προς κατάταξη οπλιτών από την Υγειονομική Υπηρεσία της Μονάδος (124ΠΒΕ), και εν συνεχεία με την διαδικασία ένταξης των οπλιτών στην μεγάλη αεροπορική οικογένεια, από εξουσιοδοτημένο για τον σκοπό αυτό, προσωπικό.

Στους νεοσυλλέκτους ευχόμαστε καλή αρχή και στα στελέχη δύναμη και υπομονή, καθώς δεν πρέπει να λησμονούμε  πως σχεδόν για το μεγαλύτερο τμήμα της καλοκαιρινής περιόδου τελούν σε «αναστολή» των αδειών τους! 

https://missionofdefence.blogspot.com/