Παυλής: «Η Τρίπολη άλλαξε σελίδα. Η ανατροπή έγινε. Από αύριο αρχίζουμε δουλειά» (vid, ph)

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 22:26

Στις πρώτες του δηλώσεις ως δήμαρχος Τρίπολης, ο Δημήτρης Παυλής ανέφερε ότι «η Τρίπολη άλλαξε σελίδα. Σας το είχαμε υποσχεθεί και το κάναμε πράξη. Η ανατροπή έγινε. Αυτή είναι ανατροπή δημιουργίας, διαφάνειας και ισοτιμίας».Ο κ. Παυλής τόνισε ότι η νίκη του αυτή είναι μεγάλη, χωρίς νικητές και νικημένους (ΕΔΩ) και πρόσθεσε ότι αυτός και ο συνδυασμός του κοιτούν μπροστά και θέλει όλους τους πολίτες κοντά του. Χαρακτήρισε τα προβλήματα μεγάλα και δήλωσε έτοιμος να οδηγήσει με τους συνεργάτες του τον τόπο ψηλά, εκεί που του αξίζει.

Απηύθυνε ευχαριστίες στους ψηφοφόρους του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τη στήριξη στο συνδυασμό «Τρίπολη – πρωτεύουσα του Μοριά». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από αύριο γράφουμε τη δική μας ιστορία στο δήμο. Αυτή η νίκη είναι νίκη των πολιτών και της κοινωνίας», για να προσθέσει: «Θα πρέπει να δώσουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη των περήφανων δημοτών. Το χρωστάγαμε στο μέλλον μας, στα παιδιά μας».

Ο Δημήτρης Παυλής ανέφερε ότι από αύριο θα πιάσουν δουλειά και ευχαρίστησε όλους για τον όμορφο αγώνα που έκαναν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ευχαρίστησε ακόμα τα στελέχη του συνδυασμού του και τους συνεργάτες που τον στήριξαν, αλλά και όλες τις δυνάμεις που συμπορεύθηκαν μαζί του στο Β’ γύρο. Παράλληλα, απηύθυνε προσκλητήριο συνεργασίας στο Γιάννη Σμυρνιώτη, τον οποίο κάλεσε, ως την ημέρα παράδοσης – παραλαβής, να λειτουργήσει ως αληθινός τζέντλμαν.

Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη του στους ψηφοφόρους του και εξέφρασε την αγάπη του σ’ αυτούς, ενώ κλείνοντας ευχαρίστησε τη γυναίκα του για την ανοχή της, τα παιδιά του και δύο ξεχωριστούς συνεργάτες του, τον Πάρη Ορφανό και τη Θεοδώρα Γκικοπούλου, που όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκαν στο πλευρό του.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του Δ. Παυλή έξω από το εκλογικό του κέντρο: