Παυλής στη ΔΡΤ 91,5: «Καμία συζήτηση για το Πλάτωμα – Μέσα στην εβδομάδα η μεταφορά των σκουπιδιών» (ήχος)

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 08:54

Για το θέμα των σκουπιδιών, που απασχόλησε για άλλη μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, μίλησε στην εκπομπή «Επί της ουσίας», της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.Ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων, διαβεβαίωσε τους κατοίκους, για άλλη μια φορά, ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και πως ό,τι γίνει θα τηρεί απολύτως τη νομιμότητα, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπάρχει καλή προαίρεση απ’ όλους και ότι ο ίδιος δεν θα επιδιώξει καμία απολύτως ένταση, εκτός κι αν εμποδιστεί η διαδικασία μεταφοράς από τους κατοίκους, οπότε θα αναγκαστεί να τηρήσει τα νόμιμα, καλώντας τον Εισαγγελέα να παρέμβει.

Ο κ. Παυλής τερμάτισε κάθε συζήτηση περί μεταφοράς των απορριμμάτων στο Πλάτωμα, τονίζοντας ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει η μεταφορά των σκουπιδιών στο ΧΑΔΑ Λεβιδίου, στη θέση «Μαγούλα». Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να ενεργοποιηθούν και να στηρίξουν την ανακύκλωση, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον όγκο των σκουπιδιών, ενώ η όλη δράση θα υποστηριχτεί και με τη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.

Τέλος, αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα, έχει προγραμματίσει νέα συνάντηση στην Αθήνα, με τον αναπληρωτή υπουργό περιβάλλοντος, κ. Τσιρώνη, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των απορριμμάτων της Τρίπολης. 

Ακούστε τη συνέντευξη του δημάρχου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5: