Παύλος Χρηστίδης στη ΔΡΤ 91,5: “Ο κόσμος θέλει μια πραγματική ανανέωση με ανθρώπους που προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας” (ήχος)

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 13:02

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο.

Αρχικά μιλώντας για την υποψηφιότητα του ανέφερε: “Αντιλαμβάνομαι, πως ο κόσμος θέλει μια πραγματική ανανέωση με ανθρώπους που προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας και μπορούν να αφουγκραστούν τους απλούς πολίτες. Αυτό ήταν πάντοτε κάτι που είχα στο μυαλό μου να κάνω, να βάλω την φωνή και τις αγωνίες των ανθρώπων μέσα στα κέντρα λήψης αποφάσεων”, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα για το ΚΙΝΑΛ.Ακόμα ο κ.Χρηστίδης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας, πως έχει έρθει η ώρα για μια πραγματική σοσιαλδημοκρατία και μια προοδευτική πρόταση που αντιμετωπίζει τις ανισότητες.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πως μπορούν να διαμορφωθούν συνθήκες πραγματικής ανάπτυξης για την κάθε περιοχή, αλλά και για την μετάβαση στην πράσινη εποχή (απολιγνιτοποίηση κτλ).

Τέλος μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού και τον τρόπο διαχείρισης αυτής της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και για την αυτόνομη πορεία της παράταξης – που όπως τόνισε – είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: