Περιφ.Πελ/σου | Αποδεκτή ένσταση της ΚΑΣΤΑΤ για έργο στην ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης (Τζίβα) (vid)

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 17:59

Αναφορά για κακή λειτουργία των υπηρεσιών

Ομόφωνα αποδεκτή έκανε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην διάρκεια της συνεδρίασής της, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη, ένσταση της εταιρείας ΚΑΣΤΑΤ κατά της έκπτωσής της από έργο στην ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης (στροφή Τζίβα).Ο λόγος, όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής -Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο η κακή λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Όπως εξηγήθηκε δεν υπήρχε η απαραίτητη μελέτη για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο σημείο και η δημιουργία μίας νησίδας δεν είναι η καλύτερη λύση. Τονίστηκε μάλιστα πως εκτός από τις παρατάξεις θα πρέπει να υπάρξει μία τεχνική μελέτη.

Το έργο είχε ανατεθεί στην εταιρεία από το 2017 και δεν έχει υλοποιηθεί. Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγιναν γενικότερα αναφορές στις παρατάσεις εργολαβιών και κυρίως στις παρατάσεις που δίνονται στη συγκεκριμένη εταιρεία, αν και όπως ειπώθηκε υπάρχουν και άλλες εταιρείες που συμβαίνει το ίδιο.

Δείτε αποσπάσματα από τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.

Δείτε και αποσπάσματα από τη συζήτηση των θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν κυρίως τον ορισμό δικηγόρων για υποθέσεις της Περιφέρειας.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 7. November 2019