Περιφέρεια Πελοποννήσου | Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Τρίτη, 5 Μαΐου 2020 09:26

Σε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, κυρίως ναρκωτικά και κλοπές προχώρησε η Αστυνομία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Δευτέρα 4 Μαΐου.

Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις



Συνελήφθη, χθες (4.5.2020) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, χθες (4.5.2020) το πρωί, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Μεσσήνη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 41χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, 24χρονη και 30χρονος, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, χθες (4.5.2020) το πρωί, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 23χρονος ημεδαπός και 19χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,1- γραμμαρίων και -20- ναρκωτικά δισκία, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (4.5.2020) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί την 3/4.5.2020, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού, χρηματικό ποσό, μέρος του οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος, που είχε γίνει την 14.3.2020 στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.