Περιοδεία υποψ. Ευρωβουλευτών ΝΔ Δέρβου & Αγγελόπουλου στην Τρίπολη (vid)

Πέμπτη, 2 Μάιος 2019 19:33

Στην Τρίπολη βρέθηκαν, την Πέμπτη 2 Μαΐου ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Δέρβος και ο Δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος επίσης Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Οι δύο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές το μεσημέρι της Πέμπτης, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παρόντος και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμου Κατσίπου.

Ο κ. Κατσίπος καλωσορίζοντας τους δύο υποψηφίους ανέφερε πως η ΝΔ έχει ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές και ο λαός θα δώσει το μήνυμα της ανάγκης για πολιτική αλλαγή.

Ο κ. Δέρβος, καταγόμενος από τη Δίρβη της Ηλείας, παίρνοντας το λόγο, επεσήμανε μεταξύ άλλων, πως οι πολίτες, όπου πηγαίνει, ζητούν πολιτική αλλαγή. Τόνισε πως το διακύβευμα των Ευρωεκλογών έχει να κάνει με τις Εθνικές Εκλογές και το μήνυμα που θα δώσουν είναι πως η Κυβέρνηση ζει τις τελευταίες της μέρες.

Έκανε λόγο για νοσηρό κλίμα σε όλους τους τομείς ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε “επιβλαβή”.

Ο κ. Αγγελόπουλος, καταγόμενος από τα Λαγκάδια Αρκαδίας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο προσφυγικό, αφού είναι δήμαρχος σε ένα νησί που ζει ιδιαίτερα το πρόβλημα, την Σάμο, που είναι μάλιστα πολύ κοντά στην Τουρκία.

Επεσήμανε πως η 26η Μαΐου θα είναι μέρα Δημοκρατίας και θα σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή. Επίσης τόνισε πως η Ευρώπη είναι κεκτημένο και οφείλουμε όλοι να το προστατέψουμε.

“Πάμε στην Ευρώπη όχι μόνο για εμφανίσεις και δηλώσεις, αλλά για να ασχοληθούμε με την ανθρωπιστική εκδοχή της Ευρώπης”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος καλώντας τους πολίτες και της Αρκαδίας να στηρίξουν το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στο βίντεο.