ΠεΣυ Πελ/σου | “Κακός χαμός” με ένταση, αψιμαχίες για την ψηφοφορία και ανεπίτρεπτες εκφράσεις (vid)

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 21:31

Για μία ακόμα φορά η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και είχε διάρκεια πάνω από επτά ώρες, απέδειξε πως υπάρχει πρόβλημα στο να γίνει διάλογος με επίπεδο και πολιτική αντιπαράθεση, χωρίς αιχμές προσωπικού ύφους και εμπεριέχουσες μένος.

Στη διάρκεια των επτά ωρών υπήρξαν πολλές στιγμές με ένταση, κόντρες, αντιδικίες, αλλά το πιο περίεργο είναι πως δεν συμφωνούν οι σύμβουλοι, ούτε στον τρόπο ψηφοφορίας και πώς μπαίνουν προτάσεις για ψηφοφορία. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η ένταση που επικράτησε με αφορμή την συζήτηση για την τροποποίηση του οργανισμού της Περιφέρειας.Εκεί όμως που “ξέφυγε” η κατάσταση ήταν στη διάρκεια της συζήτησης για την Χρυσή Αυγή και την αποπομπή του Περιφερειακού Συμβούλου που εκπροσωπεί το κόμμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η κόντρα είχε ως πρωταγωνιστές τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό και τον τέως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Πέτρο Τατούλη που έδειξε πως υπάρχει θέμα στις σχέσεις των δύο ανδρών, που δεν σχετίζεται μόνο με πολιτική αντιπαράθεση.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις κόντρες και την ένταση στο βίντεο που ακολουθεί.