ΠεΣυ Πελ/σου | Μαθήματα “ηθικής” από τον κ. Πατσαρίνο και οι απαντήσεις Νικολάκου-Τατούλη (vid)

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 09:45

Μαθήματα “ηθικής” και κατηγορίες για “αλαζονεία” είχαμε από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Νίκο Πατσαρίνο, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Ιουλίου.

ο κ. Πατσαρίνος ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στην περιφερειακή αρχή πως δεν είναι ταπεινοί, σεμνοί, αλλά αντίθετα είναι αλαζόνες και για αυτό τιμωρήθηκαν από τους πολίτες ενώ σημείωσε πως δεν ήθελαν ποτέ να συνεργαστούν και δεν είναι στο πνεύμα της απλής αναλογικής.Οι αναφορές αυτές του κ. Πατσαρίνου έφεραν την αντίδραση τόσο της κας Νικολάκου, όσο και του κ.Τατούλη, οι οποίοι απάντησαν στον επικεφαλής της μειοψηφίας.

Μεταξύ άλλων η κα.Νικολάκου σημείωσε πως “αν σεμνότητα σημαίνει κοιτάζω την πάρτη μου και παίρνω το μισθό μου μόνο, τότε όντως δεν είμαστε σεμνοί” και συνέχισε “άλλο αλαζονεία και άλλο νιώθω δυνατός και εμείς νιώθουμε δυνατοί γιατί την πρώτη Κυριακή των εκλογών τους κερδίσαμε όλους και την δεύτερη Κυριακή ως τελικό αποτέλεσμα έχουμε τις ίδιες έδρες με τον κ.Νίκα και οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να ελέγχουμε ό,τι δεν είναι προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος”.

Από τη δική του πλευρά ο κ.Τατούλης τόνισε πως “το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι εξομολογητήριο και πολιτική δεν σημαίνει ταπεινότητα αλλά έχει μόνο την Αριστοτελική εκδοχή και πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό να βλέπεις το μέλλον και γνώση και εμπειρία από το διεθνή χώρο”.

Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε και στα οικονομικά της Περιφέρειας λέγοντας πως αφήνουν μία Περιφέρεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση στο βίντεο.