Πηγή Περδικάκη στη ΔΡΤ: “Το Κέντρο Υγείας Άστρους είναι κοντά στον κόσμο. Έχουμε έλλειψη οδηγών” (ήχος)

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 22:01

Δυστυχώς τα κοινωνικά δίκτυα και κάποια ΜΜΕ έχουν κάνει μεγάλο κακό για το θέμα του εμβολιασμού -Υπάρχει φόβος στον κόσμο

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 και στην εκπομπή “Δύο …στις Δύο” με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Ελένη Τράκα μίλησε η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους.Η κα.Περδικάκη αναφέρθηκε αρχικά στην δράση τους με στόχο την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, που πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, στον Άγιο Πέτρο.

Μία δράση που θα συνεχιστεί και σε άλλα χωριά, κυρίως τα πιο μακρινά από το Κέντρο Υγείας Άστρους.

Παράλληλα στη δράση έγινε ενημέρωση και για τον εμβολιασμό, ο οποίος δυστυχώς δεν προχωρά ούτε στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, έτσι όπως πρέπει.

Εκείνο που επεσήμανε πάντως η κα. Περδικάκη είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον αντιγριπικό εμβολιασμό και αυτό είναι ενθαρρυντικό.

Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας μίλησε και για τα έργα αναβάθμισης που γίνονται στο Κέντρο αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει την στενοχώρια της και την ιδιαίτερη πικρία της για την έλλειψη οδηγών, η οποία έχει γίνει και πάλι έντονη, από το Σεπτέμβριο και μετά.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις της κας. Περδικάκη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.