ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΤΟ ”ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ” ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ

Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2011 20:14

ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥΣτην απονομή του πλατινένιου δίσκου «Ότι γεννιέται στην ψυχή» του Γιάννη Πλούταρχου στο Rex όπου θα εμφανίζεται φέτος βρέθηκε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης με τον μουσικό παραγωγό Γιώργο Φωτόπουλο, τη δημοσιογράφο Γιώτα Καμπισιούλη και 10 τυχερούς ακροατές της Δ.Ρ.Τ. την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008 3 μέρες πριν την επίσημη έναρξη των νυχτερινών εμφανίσεων του Γιάννη Πλούταρχου.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από νωρίς στον ιστορικό χώρο του Rex και οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά τις 19.30 όπου ολόκληρο το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά από φίλους, συνεργάτες και πάνω από 3.000 θαυμαστές.

Αρχικά προβλήθηκε ένα ηχητικό αφιέρωμα στο Γιάννη Πλούταρχο και αμέσως μετά το λόγο πήρε η υπεύθυνη της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI Μαργαρίτα Μάτσα ανοίγοντας την εκδήλωση είπε: <<Το ‘χω συνηθίσει ποια αν και έχω πάρα πολύ τράκ τέτοιες μέρες ερχόμενη εδώ σκεφτόμουνα ότι έχει γίνει πια έθιμο τον Οκτώβρη να διοργανώνουμε βραδιές για απονομή πλατινένιου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου και ο Γιάννης να κάνει πάντα το ποδαρικό τουλάχιστον στην εταιρία μας με τους πλατινένιους δίσκους της χειμερινής σεζόν. Φέτος όμως του κάνουμε εμείς ποδαρικό στον καινούργιο του χώρο…>>

Αμέσως μετά κάλεσε τον Γιάννη Πλούταρχο λέγοντας: << Γιάννη να σε καλέσω να έρθεις μαζί μας;>>

 

Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε την εμφάνιση του μέσα σ’ ένα κλίμα από zητωκραυγές, κόρνες, πολύχρωμες κορδέλες, εκατοντάδες φωτεινά στικάκια, ενθουσιασμός και ένα ολόκληρο μαγαζί να χειροκροτά “το καλύτερο παιδί” του ελληνικού πενταγράμμου.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Πλούταρχος είπε: <<Χίλια ευχαριστώ να ‘στε καλά που ήρθατε. Χίλια ευχαριστώ – Δεν το πιστεύω…>>.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI Μαργαρίτα Μάτσα αναφέρθηκε στον Γιάννη Πλούταρχο λέγοντας: <<Θα ‘θελα λοιπόν να σου ευχηθώ να γράψεις την δική σου ιστορία στο Rex στο ιστορικότερο ίσως χώρο απ’ αυτούς που έχουν η νυχτερινή μας διασκέδαση. Λοιπόν η απόδειξη είναι εδώ έμπρακτη δεν χρειάζεται να πω τίποτα όλη η Ελλάδα σε τραγουδάει, σ’ αγαπάει και εμείς το ίδιο. Να ‘σε πάντα καλά ευτυχισμένος και να ‘χεις την υγειά σου>>.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ευχαρίστησε την κυρία Μαργαρίτα Μάτσα η οποία αμέσως μετά του απένειμε τον πλατινένιο δίσκο.

Για το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου εργάστηκαν 27 δημιουργοί, ένας ενορχηστρωτής και ένας παραγωγός οι οποίοι παρέλαβαν τις πλατινένιες πλακέτες τους.

 Αμέσως μετά την απονομή των δημιουργών ο Γιάννης Πλούταρχος ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους δημιουργούς. Και τόνισε: <<Χίλια ευχαριστώ που ήρθατε όλοι…εδώ ο Ηλίας πάντα…Λοιπόν… καταρχήν να ευχαριστήσω το sfera εντάξει; Πόσα χρόνια πραγματικά με στηρίζει σε κάθε καινούργια προσπάθεια. Χίλια ευχαριστώ παιδιά. Το Κοσμοράδιο επίσης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.>>

 

Ειδική αναφορά έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος και στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Rex Ηλία Μαρασούλη λέγοντας: <<Καταρχήν εγώ θα πω, θα πώ τελείως, θα το πω έτσι τελείως λαϊκά έχεις βάλει γκόλ απ’ τη σέντρα Ηλία. Να ‘σαι καλά>>.

Ο κύριος Ηλίας Μαρασούλης ευχήθηκε στο Γιάννη Πλούταρχο<< Καλό χειμώνα στο Rex και όχι μόνο φέτος όσο σ’ αρέσει να περνάς καλά>>.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ευχαρίστησε τον Ηλία Μαρασούλη και απευθυνόμενος προς τον κόσμο είπε:<<Χίλια ευχαριστώ σ’ εσάς που μετά από 10 χρόνια βλέπω ότι όλο αυτό όσο πάει και μεγαλώνει, είναι τεράστια η αγάπη σας, δεν ξέρω αν την αξίζω αν, είναι τεράστιο αυτό πολύ που μου δίνετε, χίλια ευχαριστώ και χίλια ευχαριστώ στους δημιουργούς που μου εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους. Να ‘στε καλά αυτές τις δύσκολες τους δύσκολους καιρούς της δισκογραφίας. Να ‘στε καλά παιδιά>>.

Ακολούθησε η κοπή της τούρτας από τον Γιάννη Πλούταρχο και την Μαργαρίτα Μάτσα. Σε κείνο το σημείο ο γνωστός τραγουδιστής ευχαρίστησε την Minos Emi και προσωπικά την Μαργαρίτα Μάτσα για την βοήθεια της.