Πολιτική εκδήλωση ΚΚΕ στην Τρίπολη με τον Κ.Μπάτσικα (ph)

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016 11:27

Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 6 Ιούλη 2016 πολιτική συγκέντρωση – συζήτηση με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στην ομιλία αναπτύχθηκαν τόσο τα τοπικά προβλήματα με τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αρκαδία, όσο και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και διεθνώς. Υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ερωτήσεις από τους συγκεντρωμένους για τις θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική παραγωγή, τον ΕΛΓΑ και τις αποζημιώσεις των αγροτοκτηνοτρόφων που έχουν πληγεί, για το Brexit και τις εξελίξεις στην Ευρώπη, για το κίνημα στην Ελλάδα και διεθνώς, αλλά και για το πέρασμα στο σοσιαλισμό.
Ο σ. Κώστας Μπάτσικας αφού ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος για όλα τα παραπάνω, κατέληξε σε κάλεσμα όλων των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, της νεολαίας και των γυναικών των λαϊκών στρωμάτων σε συμμαχία, την Λαϊκή Συμμαχία, απέναντι στα συμφέροντα του κεφαλαίου, της αστικής τάξης και των συμμαχιών της στο εσωτερικό και εξωτερικό (ΕΕ, ΝΑΤΟ, κλπ), των κομμάτων τους. Αυτό σημαίνει ένα λαό οργανωμένο, σημαίνει την ανασύνταξη του κινήματος σε αντιμονοπωλιακή – αντικαπιταλιστική κατεύθυνση και την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, όχι μόνο εκλογικά. Μόνο έτσι μπορούν οι αγώνες σήμερα να έχουν αποτελέσματα και ταυτόχρονα να δρομολογηθούν και να δημιουργούν προϋποθέσεις για την αποτελεσματική αναμέτρηση με την εξουσία του κεφαλαίου.

Δελτίο τύπου