Πολιτική η αντιπαράθεση με την παράταξη Τατούλη λέει το ΚΚΕ Πελοποννήσου (vid)

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 20:02

Για πολιτική αντιπαράθεση με υπαρκτά στοιχεία, κάνει λόγο το μέλος της επιτροπής περιοχής του ΚΚΕ Πελοποννήσου Αριστείδης Γιαμαλάς, αναφορικά με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η παράταξη Τατούλη σε βάρος του Νίκου Γόντικα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ο κ.Δαμαλάς σημείωσε σε δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 πως τα όσα είπε ο κ. Γόντικας στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν αποτελούν εξύβριση ούτε συκοφαντίες αλλά είναι πραγματικότητα, αφού γίνεται έρευνα για τους κοριούς στην ΠΕ Μεσσηνίας και υπάρχει επίσης κρυφό συμφωνητικό με εργολάβο καθώς και κάμερες στην Περιφέρεια.Τόνισε πως όσα ειπώθηκαν, ήταν στο πλαίσιο της υπεράσπισης των εργαζομένων από πλευράς του κ.Γόντικα και επεσήμανε ο κ.Γιαμαλάς πως το μέλος του ΚΚΕ δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του αλλά το κόμμα και υλοποιεί την πολιτική του κόμματος.

Δήλωσε πως όταν κάποιοι δεν μπορούν να χτυπήσουν το κόμμα, χτυπούν με κάθε τρόπο τα στελέχη του και ανέφερε χαρακτηριστικά πως γίνεται προσπάθεια φίμωσης του κόμματος και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής.

Ξεκαθάρισε πως τα στελέχη του ΚΚΕ δεν φιμώνονται αλλά υλοποιούν με κάθε τρόπο την πολιτική του κόμματος που υπηρετούν.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του κ.Δαμαλά.