Νικολάκου: Πολύτιμος αρωγός του πολιτιστικού γίγνεσθαι στην Περιφέρεια η κ. Μαραγκοπούλου

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 14:58

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παραίτηση της κας Βίκυ Μαραγκοπούλου από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της Περιφερειακής αρχής την κα Μαραγκοπούλου για τη προσφορά της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, ειδικά δε σε ότι αφορά το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο οποίο με την προσωπικότητα και τη δράση της προσέδωσε διεθνή αναγνωρισιμότητα και κύρος.Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση του Μεγάρου Χορού στην Καλαμάτα καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης ως Υφυπουργός Πολιτισμού, σε συνεργασία με τον τότε Δήμαρχο κ. Κουτσούλη, καθώς και τον τότε Υφυπουργό Άμυνας κ. Λαμπρόπουλο.

Το έργο που αφήνει παρακαταθήκη η κα Μαραγκοπούλου, αλλά και το κύρος και η εμβέλειά της δημιουργεί ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις για τη διάδοχη κατάσταση».