Ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τους στόχους σου! Απόκτησε πτυχίο αγγλικών μέσα σε 6 μήνες!

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 09:00

Μία νέα κατηγορία μαθητών που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια είναι αυτή των ενηλίκων. Η απόκτηση ενός πτυχίου Αγγλικής γλώσσας μπορεί να εμπλουτίσει το βιογραφικό κάποιου, να διευκολύνει την πρόσληψή του σε μία δημόσια υπηρεσία και φυσικά να βελτιώσει την γνώση της γλώσσας και την ευχέρεια του λόγου.

Πώς μπορεί κάποιος ενήλικας να αποκτήσει ένα πτυχίο Αγγλικών ;Στο Κέντρο ξένων γλωσσών Μπουρτσουκλή ο ενδιαφερόμενος θα συμπληρώσει αρχικά ένα σύντομο τεστ πολλαπλών ερωτήσεων, ώστε να διευκρινιστεί το επίπεδο της γνώσης που έχει . Στη συνέχεια λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδό του, τις δυνατότητές του καθώς και το χρονικό περιθώριο που θα ήθελε να επενδύσει , του προτείνονται κάποια από τα αξιόπιστα πτυχία που υποστηρίζει το ΚΞΓ Μπουρτσουκλή.

Μέχρι στιγμής πάνω από 150 ενήλικες μαθητές του ΚΞΓ Μπουρτσουκλή έχουν αποκτήσει πτυχίο αγγλικής γλώσσας (αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ ) μέσα σε 6 μήνες!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα ενηλίκων και τα άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΞΓ Μπουρτσουκλή επικοινωνήστε στο :

Τηλέφωνο: 2710-232331

Διεύθυνση: 11oυ Συντάγματος 7-9

Facebook : Bourtsoukli English School

Instagram : Bourtsoukli Language Center

Site: www.bourtsoukli.gr